zaterdag 19 maart 2011

Mexicaanse Salsa

We hebben altijd het idee dat wanneer eten zwart wordt, het niet eetbaar meer is, maar met groente geeft dit juist meer smaak.

Deze salsa is heel snel klaar te maken en kan bij heel veel dingen gegeten worden. Met wat chips of op een broodje, multi functioneel.

Wat hebben we nodig?

4 tomaten
2 tenen knoflook, ongepeld
1 grote peper
1 el fijngehakte koriander
halve witte ui
sap van een halve limoen

Zet een koekenpan op hoog vuur en leg de tomaten, knoflook, en peper erin. Rooster ze totdat ze een beetje zwart en zacht beginnen te worden.
Verwijder de zaadlijsten uit de peper en ontvel de knoflook.
Maak alles fijn in de vijzel. Voeg de ui, de koriander en het sap van de halve limoen toe.

Enjoy!

Heerlijk met een nacho chips of een broodje shoarma, of de Mexicaanse maaltijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen